برگزاری جلسه عمومی دانشکده پیرادامپزشکی در شرف باز گشایی دانشگاه در سال تحصیلی 1402-1401

اولین جلسه عمومی دانشکده پیرادامپزشکی در شرف باز گشایی دانشگاهها در سال تحصیلی 1402-1401 با حضور اعضای هیات علمی  در محل سالن جلسات  دانشکده برگزار گردید .

در ابتدای جلسه آقای دکتر جواد چراغی رئیس دانشکده بر ضرورت هم دلی و هم افزایی در انجام وظایف جهت افزایش ظرفیت های موجود و برون رفت از تنگناهای آموزشی و  پژوهشی تاکید داشتند و سپس اقدامات ضروری  انجام شده در تایستان جاری و آمادگی برای سال تحصیلی جدید را برشمردند . در ادامه اعضای هیات علمی نقطه نظرات ،پیشنهادات و راهکارهای مورد نظر را ارائه  نمودند .

جلسه در ساعت 11/30 و در فضای کاملا صمیمی و دوستانه به پایان رسید .

اعضای حاضر در جلسه به ترتیب  :

1) دکتر محمود رشنوادی      2)دکتر ابراهیم بابا احمدی     3)دکتر علی محمد بهرامی  4)دکتر علی لوئی منفرد

5)دکتر محمد یار حسینی      6)دکتر سجاد مامی         7) دکتر حامد حسن زاده     8)دکتر روح اله فتاحی

9)دکتر مهدی رشنوادی       10)دکتر فاضل پور احمد    11)دکتر مصطفی نعمتی